Om att vara hedersmedlem i Anonyma Bajsapåsig-klubben

Japp. Så är det. Och jag övervägde länge om jag skulle delge er det här. Sen kom jag på att alla går på toa. Faktiskt. Plus att somliga övertalade mig. Och så kan jag ju tala om att maken kommer att dö. För han sov när detta hände i går kväll, och jag har inte berättat något.

…och oj vad stolt han ska vara över sin fru som bloggar om sånt här!

Eller inte;

Well, jag går som ni vet på diet. Vi pratar Nutrilett. Och från att ha ätit socker och fett under en lång tid så fick kroppen en chock för 4 dagar sen, när det plötsligt blev tvärstopp.

Det har mullrat en del i magen. Och alla som gjort samma resa har talat om att man minsann blir jättehård i magen. Vilket allt muller måste bero på. Tänker jag.

Jag gillar inte att fisa. Nä, och jag orkar inte försvara varför inte.

Nåväl. Jag sitter i godan ro och MSN:ar med hon, Krondåren i Uppsala, när jag ska ändra sittposition i soffan. Jag lyfter datorn från bordet, slänger upp benen på bordet och rättar till häcken i soffan.

Ratatatataaa, säger det plötsligt. ”Ujuj”, tänker jag. Sen känner jag att det nog inte var en vanlig prutteliprutt. Precis då skriver Linda något till mig. (Här skall tilläggas att jag ibland bara ”försvinner” från våra konversationer och hon får tokspel på det.)

…men jag inser att jag inte kan/har tid skriva vad som händer, så jag slänger datorn i soffan, SPRINGER ut till badrummet och av med kläderna. Och gör mig ren. (Tack gode Gud för att vi inte hunnit renovera det badrummet och därmed slängt ut bidén..)

Fräscht. Har jag sagt att jag är fyrtiofyra år..?

När jag är klar lägger jag glasögonen på handfatsbänken, eftersom jag först tänker tvätta händerna och sen passa på att göra dom rena. Bara för att liksom. Så jag trycker ned pumptvålen. Längst ut i pipen så har det fastnat lite tvål, så i stället för att strålen ska komma rakt fram, så sprutar den rakt upp. In i mitt öga.

Svid, svid, tvätta, tvätta. Ojoj, Linda väntar, springer tillbaka till soffan….i t-shirt och linne (ohh sexy mama yeah) och berättar om allt som hänt.

Och här lägger jag ut vår konversation:

Linda säger:
Du förstår att du ska skriva ett inlägg om det där va??
Mona säger:
Amen allvarligt, INGEN skulle tro mig
Ingen.

Linda säger:
JO!
Mona säger:
Inte en käft.
Linda säger:
Vi tror dig, vi vet att sånt där händer dig!
Mona säger:
Det är så jävla osannolikt! Alltså, dra åt helvete säger jag. Vore det inte lite fööör magstarkt och göra ett blogginlägg om det här?
Linda säger:
Jag har ramlat ner på golvet och skrattat ihjäl mig för längesen, DU SKRIVER ETT JÄVLA INLÄGG OM DET DÄR”

Å herregud så maken kommer tjalla till talibanen. Och hon till ALLA i skolan.

Sa jag att jag bor i ett finområde….?

Och att hela klassen, med föräldrar, ska ha pulkaträff nästa helg…?

Giv mig styrka.

 1. Jag tycker om dig Mona.
  Du bjuder på dig själv och kan skratta åt dig själv vilket är så jävla härligt.

  Och det där med finområde..pytt! Fina flickor bajsar också. Och det luktar inte rosor och liljekonvaljer.
  Dålig i magen har alla varit, det är förvisso bara du som öppet skriver om det !

  *asgarv*

 2. Du gjorde det, du berättade det för oss och jag fick mig ett gott skratt på lördagmorgonen.

  Du är bara för härlig.

  Det kan även hända den bästa och var glad att du var hemma 🙂

 3. Tja ba… Bara ler…. Vad annars :O)
  Tror faktiskt att varenda en av de fina mammorna och papporna i fingruppen på pulkaträffen varit med om liknande grejer, men ingen vågar nog berätta det som du! Tuff du!

 4. Hahaha jag kan ju berätta att efter en GBP-op så blir man gärna lite knas i magen, med mycket muller och luft som vill ut titt som tätt.
  Och ja, det har hänt att mer än luft smet ut…
  Så vart vill jag komma?
  Jo, du är inte ensam om att ha gjort det!

 5. jag vet precis vad du talar om Mona. Jag skrattar inte. Jag har varit med om samma sak. Ganska nyligen. Men jag var definitivt inte hemma. Och jag hade definitivt ingen toalett i närheten. Och ingen bidé. Och det gick till på ungefär samma sätt. Man känner sig som om man var i prova-om-man-kan-klara-det-utan-blöja-åldern….och jag är fyrtiotre år gammal…så du är inte ensam:)

 6. Skrattar så det borde höras ändå dit bort till finområdet! PS – Du är inte ensam om att ha råkat ut för sådan olycka. Å du kan hälsa Krondåren i Uppsala att efter förlossningen kan även hon räkna med att inte ha full kontroll på alla kroppsfunktioner, och att vi förväntar oss att även hon bloggar om det. 🙂 Må gott och njut lördag/NinaPX

 7. Men jösses, haha, du är ju helt underbar Mona som bjuder så på dig själv! Frustar av skratt. 😀 Önskar fler vore så avslappnade i sitt förhållande till sig själv och andra.

 8. Ok… såhär. Jag har vanligtvis en konstig mage. Konstiga som i att man aldirg vet vad den släpper ut, men jag visste alltid NÄR. Alltid när jag kom innanför dörren efter jobbet så var det toadags. All-tid.

  Så eftersom jag var ”tom” lite senare på kvällen tänkte jag inte att fisen jag behövde släppa lös när jag stod i köket för att värma tevatten skulle vara något annat än en fis. Men det var den. Så det händer alla.

 9. Jag är väldigt öppen i min blogg, men en sån sak har jag inte kommit till ännu. Men jag har gjort det precis som du.
  Ytterligaren en sån där sak ”man inte pratar om”, men som många varit med om.

  Tack för att du finns Mona ♥

 10. *holy shit*

  Att tiga är som att tyst hålla med.

  Så – for the record, you might not be alone, but you don´t have me as a companion in the ”shit-in-your-own-pants-club”.

  😀

  Sen har jag hör att ringmusklerna blir lite slappa när man kommer upp i mormoråldern. Kan det hänga ihop?

 11. Var glad att det inte var på mässan det hände, eller på ett kundmöte. För sånt kan också har jag varit med om. Eller hört om ska det självklart vara!!!

 12. Tänk att det där kan hända på en krog oxå, långt hemifrån, not so nice men allt ska tydligen upplevas!

  Förövrigt så har jag hängt på din blogg ett tag men inte ”vågat ”komentera!
  Fegis, auktoriserad dito, brukar jag kalla mej ibland, whimp gack oxå an!

  Dock har livet gjort sitt bästa, och lyckats, med att få mej ur mitt skal!

  Ergo: Jag finns därför kommer jag att komentera!

  Catch you later!

  Jarmo

 13. Du, jag tror nog att alla föräldrarna redan har läst detta inlägg när ni träffas nästa helg. Men antingen låtsas de inte om att de läst, eller så får du en och annan pik. Du är helt otroligt rolig, vet du!

 14. …been there, done that, got the t-shirt.

  Men jag var på jobbet, och blev magsjuk. 9,5 mil enkel resa hem – visserligen med bil, men ändå.

  Trodde också det handlade om en liten lätt fis, en sån där kvinnor möjligen kan släppa ifrån sig. Men den var betydligt mer innehållsrik än så… :o(

  You’re not alone!

 15. Antar att du kanske såg ut som på nedanstående bild? 😉

  http://thechive.files.wordpress.com/2010/01/random-tuesday-baby1.jpg?w=500&h=479

  Skämt å sido så har jag varit med om samma sak, med två skillnader. Jag åt Cambridge, inte Nutrilett, och jag var i en bilhall med min man och kollade på bilar när det hände. Myyycket otrevligt! Starkt jobbat att bjuda på dig själv som du gör och ge oss andra ett gott skratt, tack för det! =) Jag behövde det en dag som denna!

 16. HAHA fyfan vad underbart. I lööve you! Samma sak hände mig i torsdags, en prutteliprutt som inte var en prutteliprutt…eh. Här ska tilläggas att jag är 37 år…;)

  /Pernilla

 17. Så fint Innan du fanns skrivit om dig. Så nu är du på förstasidan på expressen på nätet!!! Bra reklam för bajs historier och allt….

 18. Min svåger och jag lovade varandra att aldrig fasta när svägerskan och maken höll på. Långa samtal om konsistens, mängd etc avhåller oss för evigt. Men du är bra mycket roligare.

 19. Underbara, underbara Mona,som du förgyller min tillvaro! 🙂

  Jag kan ärligt säga att jag inte trodde att det var något jag skulle säga till en vuxen människa som bajsar på sig, men inte ens det förtar din charm.

  Jag skrattade så jag väckte karln som ligger och sussar brevid och försökte sen läsa inlägget högt mellan flabben.. det gick inte så bra 🙂

  Tack för den fantastiska bloggen!

  /Sabina

 20. Det är bra FINA vänner som ber dig blogga om en sån sak!
  Tack för ett riktigt gott skratt och prise vår herre för 70-talets bidé!

 21. Gud vad härligt att det händer någon annan, men det har ABSOLUT INTE hänt mig fast jag inte bor i finområdet. Men vill man vara fin får man lida pin (eller hur var det mamma sa?)

 22. Med tanke på ditt senaste inlägg unrar jag om du ska ändra dina ord ovanför kommentarsfältet, skitglad låter inte som nåt du vill bli just nu! Fniss…

 23. Någon här skrev att Mona INTE skulle ha alla sina hästar hemma, men jag håller inte med. Hon är faktiskt den som har det. Det har däremot inte vi. Vi som är för fega att våga tala om det Mona vågar…istället läser vi här för att få utlopp och för att tjusas av att NÅGON vågar. Den som vågar heter Mona.

  Du är suverän! Vet du det?

 24. Mahahahaha…men du var iallafall hemma, det är ju alltid något.

  Jag sket på mig en gång för några år sedan på väg till en anställningsintervju. Fick rusa in på närmaste café och plöja mig fram till toaletten. Hade långkalsonger på för det var så jävla kallt och det kan jag säga att det var en attans tur för mig det. Jeansen hade klarat sig men trosor och långisar åkte i soporna.
  Fick tvätta av så gott det gick med blöta pappershandukar och akrobatik på hög nivå (ingen bidé tyvärr) sen ut fort som fan genom cafét utan att titta någon i ögonen. Hann med nöd och näppe till intervjun. Sms:ade med bästisen efteråt som satt på sitt jobb, hon höll på att avlida av garv.

  Kan tillägga att jag fick jobbet iallafall….

  Kram P

 25. Varför är jag inte förvånad. Tänkte att det är nog bara en tidsfråga innan det händer och undrade om du skulle erkänna att det hänt. Och faktiskt gör du det. Inte överraskad för det heller. Tur att du var hemma! Det är INTE kul att ”fisa på sig”!
  *smäskrattar och skakar på huvudet*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..