LÄSKIGT MED BLOGG!

Alltså, jag har länge velat fram och tillbaka om huruvida jag ska ta steget till att bli bloggare eller inte. Många har bett mig, men eftersom min yngsta dotters liv och leverne har bidragit till en del roliga historier, så har det känts som att, om jag börjar blogga så måste allt jag skriver vara roligt.
Det kommer det inte att vara, och just därför döpte jag min blogg till ”Monas Universum”, för då är jag safe!

En sak är i alla fall klar, jag ska nog ligga lågt med den här bloggen! Å andra sidan; vem skriver man för egentligen? En del säger sig skriva för bekräftelse, andra för att komma ihåg händelser längre fram, och med tanke på min, och flera av mina vänners hobby, så är jag nog benägen att hålla med.

Så, med andra ord: jag bloggar för att komma ihåg till mina album.

 

Eller?

Hur som helst: håll till godo och hjärtligt välkomna till ”Monas Universum” mina vänner!

LOADING..